uutisia

HUHTIKUU

2024

MAALISKUU

2024

maaliskuu 23, 2024

Tambestin kaarevilla eristyslasseilla toteutetaan vaikuttavia lasijulkisivuja

Tambest on tunnettu innovatiivisista ratkaisuista julkisivurakentamisessa. Yritys on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia ratkaisuja, jotka yhdistävät esteettisen ulkonäön haastaviin lasiratkaisuihin.

Yksi Tambestin viimevuosina toteuttamista julkisivuista Suomessa on ollut mm. Vitrean pääkonttori Vantaan Petikossa. Tässä näyttävässä toimistorakennuksessa on monikerroksiset, taivutetut, laminoidut ja karkaistut Argon täytteiset lasit.

Tambest on toteuttanut myös mm. Helsingin keskustakirjasto Oodin sisäänkäynnin kaarevat lasitukset, sekä Lontoon tunnetun maamerkin St Mary Axe kaarevat eristyslasit. Rakennus tunnetaan myös nimelle ”Gherkin”.

maaliskuu 11, 2024

Tambestin probend-taivutuskarkaisu vahvistaa asemaansa lasinjalostusmarkkinoilla

tambest-probend

Tambestin ProBend-taivutuskarkaisun päivitys ja taivutusuunit ovat osana laajempaa strategiaa, joka keskittyy lasin jalostusarvon nostamiseen.
ProBend-taivutuskarkaisun ja kolmen taivutusuunin avulla Tambest tavoittelee vahvaa markkina-asemaa Baltian ja Pohjoismaiden alueella.

Taivutuskonekannan avulla Tambest pyrkii tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia taivutettuja lasiratkaisuja, joka osaltaan tukee yrityksen strategiaa keskittyä lasin jalostusarvon nostoon. Yrityksen kilpailuetu perustuu monipuoliseen laitekantaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön, jotka yhdessä mahdollistavat innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet.

ProBend-linjastossa hyödynnetään uusimpia teknologioita, jotka ovat avainasemassa Tambestin kilpailuedun rakentamisessa. Tämä strateginen päätös vaikuttaa positiivisesti tehtaan tuotantokapasiteettiin, sillä ProBend-tuotelinjasto parantaa tehokkuutta ja mahdollistaa entistä nopeamman reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki ProBend-ja taivutustuotelinjaston tuotteet läpikäyvät monivaiheisen tarkastusprosessin varmistaakseen korkean laadun jokaisessa tuotantovaiheessa.

Linjasto on osa Tambestin sitoutumista ympäristöystävälliseen liiketoimintaan: kaikki laminointikalvo ja lasihukka kierrätetään tehokkaasti, ja yritys osallistuu aktiivisesti jätteiden vähentämiseen tähtäävään ohjelmaan.

Yrityksen kehittämisavustus investoinnit.

Tambestin tuotannon investointi ja kehittämisohjelmassa olevat leikkuu-ja painolinja ovat saanut EU:n osarahoituksen. Investoinnilla on parannettu yrityksen valmiutta käsitellä lasia aiempaa monipuolisemmin.