uutisia

Uutiset ja tapahtumat

4.6.2024

Tambest Oy tunnetaan kansainvälisesti erittäin korkealaatuisten ja haastavien taivutettujen lasiratkaisujen toimittajana

Saatavilla olevasta lasityypistä riippuen tarjoamme taivutettua karkaistua lasia, jonka säde voi olla jopa 500 mm.

27.5.2024

Tambestilla kesä jatkuu lasinjalostuksen merkeissä

Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös kesällä, ja toimintamme jatkuu normaalisti ilman keskeytyksiä.

8.4.2024

Tambest osallistui kiertotalouden FRUSH 2024 -tapahtumaan

Tambest osallistui Forssassa 24.-25.5. järjestettävään kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvään FRUSH 2024 tapahtumaan.

23.3.2024

Tambestin kaareilla eristyslaseilla toteutetaan vaikuttavia lasijulkisivuja

Tambest on tunnettu innovatiivisista ratkaisuista julkisivurakentamisessa. Yritys on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia ratkaisuja, jotka yhdistävät esteettisen ulkonäön haastaviin lasiratkaisuihin.

11.3.2024

Tambestin Probend -taivutuskarkaisu vahvistaa asemaansa lasinjalostusmarkkinoilla

Tambestin ProBend-taivutuskarkaisun päivitys ja taivutusuunit ovat osana laajempaa strategiaa, joka keskittyy lasin jalostusarvon nostamiseen.

KESÄKUU 4, 2024

Kansainvälisesti Tunnettu Taivutetun Lasin Asiantuntija

Tambest Oy tunnetaan kansainvälisesti erittäin korkealaatuisten ja haastavien taivutettujen lasiratkaisujen toimittajana.

Saatavilla olevasta lasityypistä riippuen tarjoamme taivutettua karkaistua lasia, jonka säde voi olla jopa 500 mm. Valikoimaamme kuuluvat myös lämpölujitetut taivutetut lasit.

Taivutettujen lasien optiset vääristymät ovat huippuosaamisemme ansiosta erittäin vähäisiä. Optinen laatu tarkastetaan visuaalisesti, tavoitteena on vääristymätön heijastuskuva.

TOUKOKUU 27, 2024

TAMBESTILLA KESÄ JATKUU LASINJALOSTUKSEN MERKEISSÄ

Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös kesällä, ja toimintamme jatkuu normaalisti ilman keskeytyksiä.

Tuotantokoneemme ovat huollettu ja uudet laitteet asennettu, joten olemme valmiina vastaamaan kaikkiin tarpeisiinne, kun tarvitaan karkaistua, laminoitua tai niiden yhdistelmiä tasomaisena tai taivutettuna.

Ammattitaitoinen myyntimme palvelee osoitteissa:

Evgeni Gurchenkov / evgeni.gurchenkov@tambest.com | p. 041 311 1074
Margus Pukk / margus.pukk@tambest.com | p. +372 5698 9761
Jyri Järvenpää / jyri.jarvenpaa@tambest.com | p. 050 599 7060

HUHTIKUU 8, 2024

TAMBEST MUKANA KIERTOTALOUTEEN KESKITTYVÄSSÄ FRUSH 2024 -TAPAHTUMASSA

Tambest osallistuu Forssassa 24.-25.5. järjestettävään kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvään FRUSH 2024 tapahtumaan.

FRUSH on kiertotalouden ESG-vaatimuksiin keskittyvä tapahtuma, joka käsittelee toimitusketjujen ja lainsäädännön vaatimuksia monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja se tarjoaa tietoa elinkeinoelämän tarpeista sekä mahdollisuuden luoda kontakteja toimijoiden välillä.

FRUSH järjestetään vuosittain Forssan Kehräämöllä, ja siihen voi osallistua helposti myös etänä livestriimin välityksellä. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tapahtumatori, jossa yritykset ja yhteisöt voivat esitellä toimintaansa ja palveluitaan. Lisäksi FRUSHissa huipentuu opiskelijoille suunnattu Startup-kilpailu.

maaliskuu 23, 2024

Tambestin kaarevilla eristyslaseilla toteutetaan vaikuttavia lasijulkisivuja

Tambest on tunnettu innovatiivisista ratkaisuista julkisivurakentamisessa. Yritys on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia ratkaisuja, jotka yhdistävät esteettisen ulkonäön haastaviin lasiratkaisuihin.

Yksi Tambestin viimevuosina toteuttamista julkisivuista Suomessa on ollut mm. Vitrean pääkonttori Vantaan Petikossa. Tässä näyttävässä toimistorakennuksessa on monikerroksiset, taivutetut, laminoidut ja karkaistut Argon täytteiset lasit.

Tambest on toteuttanut myös mm. Helsingin keskustakirjasto Oodin sisäänkäynnin kaarevat lasitukset, sekä Lontoon tunnetun maamerkin St Mary Axe kaarevat eristyslasit. Rakennus tunnetaan myös nimelle ”Gherkin”.

maaliskuu 11, 2024

Tambestin probend-taivutuskarkaisu vahvistaa asemaansa lasinjalostusmarkkinoilla

tambest-probend

Tambestin ProBend-taivutuskarkaisun päivitys ja taivutusuunit ovat osana laajempaa strategiaa, joka keskittyy lasin jalostusarvon nostamiseen.
ProBend-taivutuskarkaisun ja kolmen taivutusuunin avulla Tambest tavoittelee vahvaa markkina-asemaa Baltian ja Pohjoismaiden alueella.

Taivutuskonekannan avulla Tambest pyrkii tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia taivutettuja lasiratkaisuja, joka osaltaan tukee yrityksen strategiaa keskittyä lasin jalostusarvon nostoon. Yrityksen kilpailuetu perustuu monipuoliseen laitekantaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön, jotka yhdessä mahdollistavat innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet.

ProBend-linjastossa hyödynnetään uusimpia teknologioita, jotka ovat avainasemassa Tambestin kilpailuedun rakentamisessa. Tämä strateginen päätös vaikuttaa positiivisesti tehtaan tuotantokapasiteettiin, sillä ProBend-tuotelinjasto parantaa tehokkuutta ja mahdollistaa entistä nopeamman reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki ProBend-ja taivutustuotelinjaston tuotteet läpikäyvät monivaiheisen tarkastusprosessin varmistaakseen korkean laadun jokaisessa tuotantovaiheessa.

Linjasto on osa Tambestin sitoutumista ympäristöystävälliseen liiketoimintaan: kaikki laminointikalvo ja lasihukka kierrätetään tehokkaasti, ja yritys osallistuu aktiivisesti jätteiden vähentämiseen tähtäävään ohjelmaan.

Yrityksen kehittämisavustus investoinnit.

Tambestin tuotannon investointi ja kehittämisohjelmassa olevat leikkuu-ja painolinja ovat saanut EU:n osarahoituksen. Investoinnilla on parannettu yrityksen valmiutta käsitellä lasia aiempaa monipuolisemmin.