TAMBEST OY

ballistiset lasit ja luodinsuojaus

Tuotekehityksemme tavoittelee markkinoiden kevyintä luodinsuojarakennetta

 

Luodinkestävä lasi, yleisesti kutsuttu luotisuojalasiksi tai ballistiseksi lasiksi, on valmistettu läpinäkyvistä materiaaleista, jotka on erityisesti suunniteltu kestämään luotien läpäisyä. Tambest Oy:n tuotekehitys tavoittelee markkinoiden kevyintä luodinsuojarakennetta.

 

 

TUOTTEEMME OVAT TESTATTUJA JA TÄYTTÄVÄT VAADITUT STANDARDIT

Tällä hetkellä testattuna ovat BR 4 ja BR 6 tason tuotteet. Tasot viittaavat erilaisiin ballistisiin suojaustasoihin ja määrittelevät lasin kyvyn kestää luodin läpäisyä tietyllä nopeudella ja energialla.

tambest-oikeustalo-turvalasi
luodinsuojalasit
taivutetut luodinsuojalasit
tambest-shmielna-25-street
murronsuojalasit

luodinsuojalasit

Tuotteemme ovat testattu standardin EN-1063:2000-01 mukaan luokissa BR 4 NS ja BR 6 NS, (non splintered) kalvolla varustetuista laseista ei lennä sirpaleita, jotka esim. ajoneuvoissa voisivat aiheuttaa vaaraa, vaikka lasi jäisikin ehjäksi.

Ballistisesti luokiteltu lasi on tyypillisesti käytössä puolustusteollisuuden tuotteissa, arvokuljetusajoneuvoissa, puolustusteollisuuden ajoneuvoissa, korkean turvaluokituksen tiloissa, vankiloissa, pankin kassalinjoissa, kassoilla, suurlähetystöissä ja vankiloiden tiloissa.

taivutetut luodinsuojalasit

Taivutetun luodinsuojalasin valmistusprosessi vaatii paljon osaamista ja soveltuvan konekannan. Taivutetulle luodinsuojalasille, ei ole harmonisoitua testaustapaa, mutta rakenne vastaa tasomaisten luodinsuojalasien rakennetta, joka on testattu DIN EN1063:2000-01 mukaisesti.

Lasi-ja kalvokerrosten määrä on ennalta suunniteltu testaamamme reseptiikan mukaisesti. Tällä tavoin asiakas saa juuri sen suojaustason, jonka käyttötarkoitus vaatii.

murronsuojalasit

Murronsuojalasia käytetään lasin läpi murtautumisen estämiseen. Lasit sopivat etenkin liiketilojen ja arvokiinteistöjen suojaamiseen. Murronsuojalasimme ovat testattuja ja tyyppihyväksyttyjä EN 356-standardin mukaisesti.